Personalet

Skoleleder

Dorthe Junge er skoleleder på Den Grønne Friskole. Hun tiltrådte som skoleleder 1. juni 2018.  

Dorthe Junge har opbygget flere skoler i Københavnsområdet, altid med en undersøgende, innovativ og projektbaseret pædagogisk tilgang. Både Hellerup Skole og Frederiksberg Ny Skole har haft glæde af Dorthe Junge i opbygningen. Dorthe har en naturvidenskabelig baggrund som fysik/kemilærer og har bl.a. været lærer på Statens Pædagogiske Forsøgscenter. Desuden har innovation og iværksætteri været en del af hendes arbejdsliv både på de skoler, hun har startet, og da hun var projektleder for Innovationsrådet på Mandag Morgen.

Faglig- pædagogisk leder

Suzanne Crawfurd tiltrådte som pædagogisk leder august 2019.

Suzanne har stor erfaring med samspillet mellem projektdidaktik og faglig læring. Hun har været lærer i mange år både på Mariendal Friskole, Vigerslev Allé Skole og Frederiksberg Ny Skole/Skolen på Grundtvigsvej. Hun har været både dansklærer, læsevejleder og specialunderviser,  og hun har været didaktisk vejleder for ledelse og team på Skolen på Grundtvigsvej. Suzanne var drivkraften bag den aldersblandede organisering på skolen.  Hun har arbejdet med udeskole, evaluering og teamudvikling – og har desuden en master i lærerprocesser fra Aalborg Universitet.
Suzanne har senest været pædagogisk læringskonsulent og ledelseskonsulent i Høje Taastrup Kommune og har haft sit eget firma. Suzanne er virkelig stærk i pædagogisk vejledning og pædagogiske værktøjer til, hvordan børn og voksne kan få projekter og faglighed til at spille rigtig godt sammen.
Hun har også stor erfaring med at arbejde med innovative læringsforløb og har skabt en metode til at arbejde med FN’s verdensmål omkring både økologisk, social og økonomisk bæredygtighed.

Administration

Helle Schouw tiltrådte som sekretær i februar 2020.

Det er typisk Helle I først kommer i kontakt med når I kontakter skolen.
Helle har erfaring med administration fra både det private erhvervsliv og kommunale institutioner.

Personale

Alf Bering Andersen: Børnehaveklasseleder med fokus på naturfag.

Ane Würtz Lauridsen: Uddannet lærer i fagene matematik og naturfag.

Ane Ørsted Schultz: Uddannet lærer med fagene matematik og naturfag.

Anna Welin Meesenburg: Skolepedel

Birgitte Wessel-Tolvig: Uddannet lærer med fagene dansk og musik. Erfaring med at undervise aldersblandet og i projektbaserede innovationsforløb.

Emilie Helena Kjærgaard: Uddannet lærer med fagene matematik og naturfag.

Emma Schouw Dolar: Uddannet lærer med fagene matematik, idræt og dansk. Har erfaring med projektorienteret skole og med aldersblandede børnegrupper.

Freja Fangel Sivebæk: Uddanne lærer med fagene dansk og madkunstskab.

Kira Trumm Asmussen: Uddannet lærer med erfaring til mellemtrinet i dansk.

Nille Ekstrøm Jakobsen: Uddannet lærer med stor erfaring i Håndværk og Design.

Rasmus Gissel: Uddannet designer fra Kolding designskole med fokus på projektdesign og tegning.

Rikke Gornitzka: Uddannet pædagog og lærer med fokus på dansk, læsning og indskolingspædagogik. Erfaring med at undervise aldersblandet og i projektbaserede innovationsforløb.

Sille Nordstrøm Granberg Hansen, uddannet lærer fra den Frie lærerskole med fagene dansk, drama, medie og historie.

Sofie Paasch, Uddannet lærer med fagene matematik, fysik og kemi. Har erfaring med udvikling og projektorienteret skole.

Tabita Milwertz: uddannet pædagog, der har lang erfaring med at arbejde aldersblandet og innovative læringsforløb.

Tina Lundhus: uddannet og erfaren skrædder og tekstildesigner. Tovholder på udvikling af tekstilhåndværk i vores nye værksted og skole.

Tina Marie Nielsen: uddannet og erfaren lærer med fagene dansk og engelsk.