Personalet

Konstituteret skoleleder & Faglig-pædagogisk leder

Suzanne Crawfurd tiltrådte som pædagogisk leder august 2019.

Suzanne har stor erfaring med samspillet mellem projektdidaktik og faglig læring. Hun har været lærer i mange år både på Mariendal Friskole, Vigerslev Allé Skole og Frederiksberg Ny Skole/Skolen på Grundtvigsvej. Hun har været både dansklærer, læsevejleder og specialunderviser,  og hun har været didaktisk vejleder for ledelse og team på Skolen på Grundtvigsvej. Suzanne var drivkraften bag den aldersblandede organisering på skolen.  Hun har arbejdet med udeskole, evaluering og teamudvikling – og har desuden en master i lærerprocesser fra Aalborg Universitet.
Suzanne har senest været pædagogisk læringskonsulent og ledelseskonsulent i Høje Taastrup Kommune og har haft sit eget firma. Suzanne er virkelig stærk i pædagogisk vejledning og pædagogiske værktøjer til, hvordan børn og voksne kan få projekter og faglighed til at spille rigtig godt sammen.
Hun har også stor erfaring med at arbejde med innovative læringsforløb og har skabt en metode til at arbejde med FN’s verdensmål omkring både økologisk, social og økonomisk bæredygtighed.

Administration

Sofie Ølvang Pedersen tiltrådte som sekretær i august 2023.

Det er typisk Sofie I først kommer i kontakt med når I kontakter skolen.

Personale

Alf Bering Andersen: Børnehaveklasseleder med fokus på naturfag.

Ane Würtz Lauridsen: Uddannet lærer i fagene matematik og naturfag.

Ane Ørsted Schultz: Uddannet lærer med fagene matematik og naturfag.

Anna Welin Meesenburg: Skolepedel

Birgitte Wessel-Tolvig: Uddannet lærer med fagene dansk og musik. Erfaring med at undervise aldersblandet og i projektbaserede innovationsforløb.

Emilie Helena Kjærgaard: Uddannet lærer med fagene matematik og naturfag.

Emma Schouw Dolar: Uddannet lærer med fagene matematik, idræt og dansk. Har erfaring med projektorienteret skole og med aldersblandede børnegrupper.

Freja Fangel Sivebæk: Uddanne lærer med fagene dansk og madkunstskab.

Kira Trumm Asmussen: Uddannet lærer med erfaring til mellemtrinet i dansk.

Nille Ekstrøm Jakobsen: Uddannet lærer med stor erfaring i Håndværk og Design.

Rasmus Gissel: Uddannet designer fra Kolding designskole med fokus på projektdesign og tegning.

Rikke Gornitzka: Uddannet pædagog og lærer med fokus på dansk, læsning og indskolingspædagogik. Erfaring med at undervise aldersblandet og i projektbaserede innovationsforløb.

Sille Nordstrøm Granberg Hansen, uddannet lærer fra den Frie lærerskole med fagene dansk, drama, medie og historie.

Sofie Paasch, Uddannet lærer med fagene matematik, fysik og kemi. Har erfaring med udvikling og projektorienteret skole.

Tabita Milwertz: uddannet pædagog, der har lang erfaring med at arbejde aldersblandet og innovative læringsforløb.

Tina Lundhus: uddannet og erfaren skrædder og tekstildesigner. Tovholder på udvikling af tekstilhåndværk i vores nye værksted og skole.