Optagelse

Optagelse i 0. klasse til skolestart i 2022

Den kommende 0. klasse er etableret. Vi glæder os til at lære jer at kende.

Opskrivning på ventelisten

Det er muligt at skrive sit barn på vores venteliste til nuværende 0.-8. klasse – se nedenfor.
Det er altid vigtigt for os at finde det bedste nye match til den gruppe elever, hvor der er en ledig plads. Derfor går vi ikke altid slagvis efter ventelisten.

Ventelisten til 0. kl. 2022: Det er igen muligt at blive skrevet på venteliste. Den kommende 0. klasse er dannet, så pladser vil kun blive tilbudt hvis nogen melder fra.  Se procedure og link til ansøgningsskema til opskrivning herunder.

Ventelisten til 0. kl. 2023 er desværre lukket.

Ændring i opskrivningsprocedure

Fra og med den første januar 2018 kan børn der er født i 2018 (skolestart 2024) først blive skrevet op i det år, de fylder 4 (2022); proceduren for opskrivning meldes ud på hjemmesiden i efteråret 2021. Herefter kan børn der er født i 2019 skrives op til skolens børnehaveklasse i 2023, dem der er født i 2020 kan skrives op i 2024 og så fremdeles.

Ventelisten til et klassetrin lukkes, når der står 100 børn på listen til det klassetrin.

Ansøgning om optagelse på Den Grønne Friskole for 0. til 9. klasse

Hvis dit barns klassetrin er åbent for opskrivning og du ønsker at skrive dit barn op til skolen beder vi dig indsætte et administrationsgebyr på 300 kr. i Merkur Bank på skolens konto 8401 1271255. Husk at skrive BARNETS/BØRNENES FOR- og EFTERNAVN på indbetalingen, så vi ved hvem det drejer sig om. Dette gebyr dækker administration af ventelisten samt medlemskab af Skolekredsen og refunderes ikke. Der skal kun betales gebyr for første barn, søskende opskrives gratis.

Derefter skal du printe, udfylde og underskrive denne blanket: ansøgning om optagelse – en blanket pr. barn – og sende den til Den Grønne Friskole, Strandlodsvej 38, 2300  København S eller pr. mail til sekretaer@dengroennefriskole.dk sammen med en kvittering på indbetalingen.

Ansøgning om optagelse garanterer ikke automatisk en plads på skolen, men sikrer deltagelse i optagelsesprocessen.

Det er en fordel, at I inden da har læst om skolens værdigrundlag og forældrebetaling, så I vælger skolen, fordi det netop er skolen for jeres familie.

Den Grønne Friskole er forældredrevet, og det kræver at alle forældre tager aktivt del i skolens liv; skolen er et resultat af de forældre og børn, som den rummer!

Skolekreds: Ansøgning om optagelse i Den Grønne Friskoles Skolekreds

Ønsker du at blive medlem af Den Grønne Friskoles skolekreds? Udfyld da venligst denne blanket og send den til Den Grønne Friskole, Strandlodsvej 38, 2300 København S. Samtidig beder vi dig overføre 300 kr. til skolens konto 8401 1271255; dette er et engangsbeløb. Husk at skrive navn og SKOLEKREDS på indbetalingen.

Ved at støtte Den Grønne Friskoles skolekreds er du med til at skabe den nødvendige folkelige opbakning, skolen har brug for, samt støtte skolen økonomisk. Hvert år i december kontakter vi dig for at høre, om du stadig er interesseret i at være medlem af skolekredsen; melder du positivt tilbage, så vil du være berettiget til at stemme ved skolens generalforsamling i foråret.