Hvis du går i 6. – 8. klasse og er nysgerrig på fremtiden, så kom til informationsmøde d. 27. februar

 • Informationsmødet onsdag d. 27. februar 2019 er kl. 17 – 19, og det foregår på Den Grønne Friskole, Strandlodsvej 38 på Amager. Tilmelding ikke nødvendig.
 •  
  På Den Grønne Friskole uddanner vi unge mennesker til at være med til at forme fremtiden ved at tage del i den grønne omstilling og være aktive medskabere af et bæredygtigt samfund – socialt, økonomisk og økologisk.

  På Den Grønne Friskole vil du opleve

      • en skole, hvor du får en dyb indsigt i bæredygtighed, natur og naturvidenskab. Du bliver skarp på, hvordan vi kan handle konstruktivt i forhold til klimaforandringerne.
      • en skole, hvor du lærer både teoretisk og praktisk gennem traditionelle fagligheder og gennem nye områder som håndværk, madlavning, gartneri, dans, yoga og meditation.
      • en skole, hvor du får lov at dyrke nysgerrigheden og lære i dit eget tempo uden at blive testet.
      • en skole, hvor du er med til at bestemme, og hvor du i høj grad kan eksperimentere og fordybe dig i det, du interesserer dig for.
      • en skole, hvor du lærer at kvalificere og udvikle idéer og føre dem ud i livet. Du lærer bl.a. at lave din egen virksomhed.

   
  På Den Grønne Friskole arbejder vi med bæredygtighed, fordi vi gerne vil passe på jorden og hinanden, så vi allesammen kan være her i fremtiden. Vi gør det på mange måder, og du bliver bl.a. dygtig til havedyrkning, håndværk (mad-, træ- og tekstil-), bevægelse og yoga, naturvidenskab, programmering og forretningsudvikling.

  På Den Grønne Friskole er dagene ikke ens. Al vores undervisning sker i innovations- og projektforløb, Vi er nysgerrige og afprøver læring på forskellige måder. De innovative læringsforløb og projekter varer cirka en måned og indeholder mange forskellige former for fagligheder.

  Mindst en gang om ugen er vi ude af skolen på tur, det vil sige, at vi bruger verden omkring os. Fx. har vi besøgt Hotel- og Restaurationsskolen, fået gode råd af de store fonde i forbindelses med vores skolegårdsprojekt, diskuteret med gartneren på det økologiske gartneri, hvor vi dyrker vores grøntsager, overnattet i shelter og telt og været på individuelle virkelighedtjek i en eller flere uger (Det er det, andre skoler kalder praktik).

  På Den Grønne Friskole vil du også komme til at arbejde med egne selvstændige projekter og få indflydelse på, hvad du kunne tænke dig at opdage, være nysgerrig på og undersøge. I de selvstændige projekter arbejder vi også udenfor skolen; det kan være hjemme hos nogle af jer, på et bibliotek, ude i det fri eller sammen med nogen, der kan hjælpe projektet.

  Hvis du nu tænker, at Den Grønne Friskole kunne være noget for dig, så tal med dine forældre om det, kom til informationsmødet eller ring til vores skolesekretær Lene på 35 67 85 53 for at aftale en optagelsessamtale.