Intranet

Teamet

 

Skoleleder

Dorthe Junge er skoleleder på Den Grønne Friskole. Dorthe Junge tiltrådte som skoleleder 1. juni 2018 .  Dorthe Junge har opbygget flere skoler i Københavnsområdet, altid med en undersøgende, innovativ og projektbaseret pædagogisk tilgang. Både Hellerup Skole og Frederiksberg Ny Skole har haft glæde af Dorthe Junge i opbygningen. Dorthe har en naturvidenskabelig baggrund som fysik/kemilærer og har bl.a. været lærer på Statens Pædagogiske Forsøgscenter. Desuden har innovation og iværksætteri været en del af hendes arbejdsliv både på de skoler, hun har startet, og da hun var projektleder for Innovationsrådet på Mandag Morgen.

 

Faglig- pædagogisk leder

Nadia Raphael Rathje er faglig- pædagogisk leder på Den Grønne Friskole og har været med siden skolens start, først som skoleleder og nu som faglig- pædagogisk leder, hvor hun fokuserer på udvikling af skolens didaktik og pædagogik

Nadia Raphael Rathje kommer fra en stilling som lektor i dansk på læreruddannelsen Zahle, UCC, hvor hun har undervist kommende dansklærere samt deltaget i diverse skolerelaterede projekter; hun har solid viden om didaktik, pædagogik og faglighed og er velbevandret i uddannelses- og læringstænkning. Nadia har læst på Danmarks Pædagogiske Universitet og er cand.mag i dansk fra Københavns Universitet.

 

Teamet

 

Den Grønne Friskole har formuleret nogle grundprincipper, som vi ønsker at alle ansatte arbejder udfra:

Vi ønsker at skolens voksne arbejder ud fra disse grundholdninger:

Velkommen til at søge

Pt. har vi en masse kvalificerede ansøgere, så vi mangler ikke folk som det ser ud nu, men det skal ikke stoppe dig fra at søge. Du er meget velkommen at sende en mail med dit cv og en beskrivelse af dig selv.

Kontakt Jobs Presse
info@dengroennefriskole.dk | Tlf.: 2567 8553.